Nou centre ocupacional

Ja fa unes quantes setmanes que a Mas Albornà estem de trasllat. Primer van ser els serveis centrals, seguidament es va traslladar l’àrea social i atenció a la persona i, per últim, va venir el centre ocupacional amb tots els seus usuaris. Ara, un cop passat aquest període, ja podem dir que ens trobem instal·lats i donem per finalitzat al 100% el trasllat a l’edifici Virben (Plaça de la verema, 1. Vilafranca).

I és que en les darreres setmanes, hem anat pulint els detalls que sempre cal fer un cop fer el trasllat: recerca de petits mobiliaris d’emmagatzematge, redefinició de les distribucions, prestatgeries, retocs de pintura o les decoracions, entre d’altres.

Com podeu veure, aquest és el nou aspecte de l’entrada al nou centre ocupacional de Mas Albornà. Una paret amb una fotografia gegant a tot color que omple d’alegria i color aquest nou espai.