Mallart Artesans Xarcuters participa per tercer any consecutiu amb un estand propi al Gastronòmic Fòrum Barcelona, l’esdeveniment de referència en el sector de la gastronomia. El nostre espai s’emmarcava dintre de l’espai de la Xarxa de Productes de la Terra, de la Diputació de Barcelona.

En aquesta edició vàrem tornar a participar en els Premis Innofòrum presentant el Nou Paté malvasia de Sitges, el tercer paté gurmet d’elaboració pròpia que Mallart Artesans Xarcuters treu al mercat.

D’aquesta manera, el Paté Malvasia de Sitges s’afegeix a la llista de productes singulars que ha impulsat Mallart Artesans Xarcuters, productes que aposten per maridar la tradició i el territori amb la innovació gastronòmica. En aquesta gamma de productes també hi trobem els elaborats amb Gall del Penedès IGP (Indicació Geogràfica Protegida) i el Paté de La Llacuna elaborat a partir d’una recepta centenària recuperada i adaptada a les noves necessitats del mercat.

La singularitat del Paté Malvasia Sitges es defineix per ser un producte que conserva el llegat d’un raïm únic i d’un vi exclusiu (la malvasia dolça) i que ha comptat amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia i l’aliança amb el Celler de l’Hospital de Sitges, el bressol de totes les malvasies que hi ha repartides pel territori català.

I per últim, vàrem participar en l’espai Cuina (el dimarts 7 de novembre a les 13:30h a “La cuina de l’espai Catalunya”), la proposta oferia un menú a partir dels 3 patés gourmet de Mallart Artesans Xarcuters (paté de La Llacuna, paté de gall del Penedès “IGP” i paté malvasia de Sitges). Un viatge gastronòmic a través de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf de la mà la Cristina Barbacil, directora de Comunicació de Mallart i l’Alba Gràcia, Head manager del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.