Segona prova pilot a Viu la vinya

Aquest dissabte va tenir lloc la segona prova pilot de “Viu la Vinya” feta a nivell intern amb els fills i filles dels treballadors i treballadores tant de Mas Albornà com de Torres.
Com recordareu “Viu la vinya” és un taller d’activitats per a escolars de descoberta de la vinya i el seu entorn impulsat des de Mas Albornà amb el suport de Torres. Es tracta d’una iniciativa on el component pràctic és bàsic i té la peculiaritat que els monitors són persones amb discapacitat i malaltia mental, aportant, d’aquesta manera, un doble valor a l’aprenentatge que reben els infants.
Aquestes proves es fan per veure si els tallers que s’estan preparant a “Viu la Vinya” estan ben adaptats als nens, si els agrada així com per testejar-ne la seva acceptació entre els infants.
Aquesta setmana es va fer el taller de les energies renovables. Els nens i nenes van veure plaques solars i fotovoltaiques, van descobrir la importància del sol a la nostra vida i es van conscienciar del seu paper actiu en el manteniment de la bona salut del nostre medi ambient. Així, van veure com la seva aportació pot ser determinant pel futur del planeta i què està passant amb el canvi climàtic.
L’activitat va ser ben rebuda pels infants tot i que el sol no va acompanyar gaire.
Des de “Viu la vinya” es continua treballant de valent en la consolidació dels tallers que ofereixen a escolars de primària de tot Catalunya així com a Centres Ocupacionals.
Més informació:

One response to “2a Prova pilot a Viu la Vinya

  1. Em va semblar un programa molt interessant.
    Podría tenir informaciò a tot el que fa referencia als monitors d’aquests tallers?
    Soc mare d’un noi amb inetligència l’ímit i l’Anna Llovera es qui em va parlar de la vostra tasca.
    Gràcies per la vostra atenció.
    m.elissa

Comments are closed.