Vés al contingut

Els nostres embotits socials de Mallart Artesans Xarcoters participaran en la 15ª Nit dels Xarel·los, un dels esdeveniments vitivinícoles de referència al Penedès que tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca el pròxim 15 de juny i reunirà representants de 21 cellers de la D.O Penedès.  

Els nostres embotits seran una de les propostes gastronòmiques que s’oferiran per a maridar les més de 40 varietats de xarel·lo que es donaran cita en aquesta gastro trobada del Gran Penedès. Per a nosaltres suposa una oportunitat única de donar a conèixer els valors socials, empresarials i gastronòmics del nostre projecte de Mallart Artesans Xarcuters. Una iniciativa d’impacte social i econòmic al territori.  

Si no et vols perdre aquesta nit de vi i gastronomia, ja pots aconseguir la teva entrada anticipada al restaurant El Gat Blau o al telèfon 610.243.747. El preu és de 25 € que inclou el tast de totes les referències vinícoles, tres degustacions gastronòmiques de El Gat Blau i una degustació d’embotits Mallart. 
 
El dia de l’acte també es podran adquirir entrades.