Vés al contingut

Mas Albornà ha estat una de les 20 empreses que ha participat de l’Espai Negocis, una trobada organitzada per la Federació d’Empresarial del Gran Penedès amb l’objectiu de fomentar les xarxes entre les empreses del territori.  

Les empreses participants tenien 5 minuts per explicar els seus projectes i serveis. Durant la seva intervenció, Mas Albornà ha obert la porta de la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) a totes les empreses compromeses del territori i s’ha mostrat com l’aliat perfecte (i de km0) per a totes aquelles empreses que volen complir amb els seus compromisos en RSC i fer una diferència real.  

Contractar els serveis que oferim a través del Centre Especial de Treball, apadrinar projectes socials, fer donacions o organitzar jornades de voluntariat corporatiu són, només, algunes de les moltes opcions que ofereix aquesta fundació amb més de 50 anys d’història.  

Cada vegada que una persona amb discapacitat aconsegueix una feina, guanya independència i dignitat i, per això, Mas Albornà obre les seves portes per treballar plegats en la construcció d’un territori on tothom tingui l’oportunitat de prosperar.

Mas Albornà ha estat mereixedor del suport del programa de Projectes Singulars de promoció de l’economia social i solidària del Departament d’Empresa i Treball.

Promou i finança: la Generalitat de Catalunya – Departament d’Empresa i Treball