CD de nadales del Centre Vila

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, s’ha realitzat l’acte de lliurament dels fons recaptats en la campanya solidària en forma de CD de nadales impulsada conjuntament entre Centre Vila i empreses associades a la Unió Empresarial del Penedès en benefici de Fundació l’Espiga i Mas Albornà.
A l’acte, celebrat a l’estand de RTVilafranca a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca, hi van assitir el president de la UEP, Albert Calzada, el president de Centre Vila així com membres de les dues entitats beneficiàries
Origen del projecte
La història d’aquesta iniciativa es remonta a l’any passat, quan Jordi Bové, de Rovell d’Ou, va anar a presentar la iniciativa a la UEP i Centre Vila, i va tenir una bona acollida, que ha acabat donant els seus fruits en forma CD de nadales, que en recull una dedicada al Centre Vila.
L’objectiu final d’aquest disc ha estat destinar els beneficis a l’Espiga i Mas Albornà, en suport a la seva tasca social. Del Cd s’han fet 1.800 còpies, que s’han venut al preu de 3€, més la voluntat.
Des de Mas Albornà agraïm molt aquest acte de solidaritat i la col·laboració de les persones del Penedès que, amb actes com aquests, ens ajuden a continuar la nostra tasca i a arrelar-nos encara més al territori que ens acull i pel qual treballem.
Felicitats a tots!