Vés al contingut

image002
El proper dijous 18 d’abril hi ha la presentació del blog d’entrevistes a personatges reconeguts en matèria de discapacitat i trastorn mental ” 52 tallats i un tovalló “a la capital de l’Alt Camp.
Aquesta és la segona presentació d’aquest innovador projecte que dóna un espai a la tertúlia sobre la discapacitat i el trastorn mental a partir de diferents entrevistes a personalitats singularitats del mon de les arts, la política, la comunicació o la cultura en general.
L’acte, organitzat per Cafès Lider – empresa que dóna suport al projecte- tindrà lloc al pati de Sant Roc de l’Institut d’estudis Vallencs. Cafès Lider presentarà també el disseny del nou cafè fet a mida per aquest projecte 52 tallats. A més, la presentació comptarà amb la presència de diferents representants locals i de membres d’entitats i associacions del territori i del tercer sector.
Des de Mas Albornà agraïm i valorem molt positivament aquest tipus d’accions, ja que sens dubte ens ajuden a fer més visible la nostra tasca dia rere dia.