neteja viària Vilafranca

Mas Albornà gestionarà el servei de neteja viària a la capital de l’Alt Penedès els propers 4 anys, després d’haver guanyat el concurs.
Mas Albornà s’encarrega de la neteja i manteniment de la via pública de Vilafranca del Penedès després d’haver signat el conveni amb l’Ajuntament.Es dóna la circumstància que Mas Albornà ha estat l’empresa adjudicatària d’aquest servei des de que el 2010 va guanyar-lo per primera vegada. Amb aquesta renovació, l’empresa de base social s’encarregarà els propers quatre anys (dos anys prorrogables a dos més) de la gestió de la neteja viària a Vilafranca del Penedès.
Així la fundació penedesenca continua gestionant el servei a la capital de l’Alt Penedès, al qual se li han incoporat millores de caire ècnic per a fer-lo més eficient, especialment vinculades a l’adquisició d’una nova escombradora amb una major amplitud en l’escombrada i superior capacitat, una nova fregadora i 3 nous bufadors elèctrics
img_1633
D’aquesta manera, la brigada es configura amb una plantilla de 36 persones (32 operaris, dos encarregats de la gestió, un mecànic i una administrativa), 7 escombradores (2 de nova adquisició), 5 vehicles elèctrics, 2 furgonetes de suport, 4 aspiradores elèctriques, 3 nous bufadors elèctrics i un  camió per aiguabatre. Les tasques en el servei de neteja passen per la neteja dels carrers, places i zones públiques, la recollida d’andròmines al voltant dels contenidors, la neteja periòdica de bancs o l’eliminació d’herbes, entre d’altres durant els 365 dies de l’any i també fent suport en actes i esdeveniments especials que requereixin intervencions específiques.
Amb aquesta concessió, Vilafranca aposta per un servei amb un triple valor, ja que  Mas Albornà no només ofereix un servei de qualitat i professional sinó que, a més, contribueix a la creació de llocs de treball per a les persones amb discapacitat i trastorn mental esdevenint així, un consistori referent en la col•laboració amb organitzacions del tercer sector en la prestació de serveis municipals.
El consistori de la capital penedesenca, doncs, continua fent confiança al servei de neteja viària de Mas Albornà, tal com ho fan una quinzena més d’ajuntaments i empreses  de la comarca, un servei amb més de 10 anys de trajectòria que dóna feina a més d’una seixantena de persones, consolidant-lo com a referent el en binomi qualitat i responsabilitat social.