Mas Albornà impulsa un projecte per a donar suport a les persones envellides o en procés d’envelliment que són treballadores del nostre Centre Especial de Treball. Concretament, es tracta d’un grup de 20 treballadors i treballadores de la fundació que es troben en procés de prejubilació.

Aquesta iniciativa pretén potenciar el seu descans i la realització de noves activitats més adaptades a aquesta etapa de vida laboral, oferint-los un acompanyament especialitzat en el procés de transició a la jubilació. L’acció rep el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, el qual aporta finançament per a la incorporació de noves professionals que realitzen aquest acompanyament juntament amb suport salarial al Centre Especial de Treball.

La finalitat d’aquest projecte és combatre l’aïllament i la discriminació per raó de l’edat o de salut amb accions que fomentin el contacte generacional, activitats de voluntariat, adaptació de l’entorn laboral i personal, activitats formatives i lúdiques, etc.

Des de Mas Albornà treballem per a millorar la vida de les nostres persones i gràcies a iniciatives com aquesta ho podem continuar fent.