Vés al contingut

Una vegada més els amics del VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (Vilafranca del Penedès) ens fan confiança i pensen en Mas Albornà perquè realitzem tasques d’acompanyament a exposicions.

A partir del 26 de novembre i fins al 6 de gener, obre les portes la nova exposició temporal dedicada a la pedra seca de Catalunya, un repàs de l’arquitectura amb aquest material, que podràs gaudir en format d’exposició fotogràfica.
L’exposició  anomenada “TOTA PEDRA FA PARET”. La pedra seca a Catalunya, serà exposada a la capella (edifici contigu al museu). Serà en aquests espais on una persona de la fundació durà a terme les tasques d’acompanyament i supervisió de l’exposició.

La person que s’incorpora a treballar prové novament del nostre Servei Ocupacional d’Inserció, el qual té per objectiu capacitar i formar els seus usuaris i usuàries en activitats laborals, i ens permet treballar habilitats i aptituds amb la voluntat de preparar-los per a la futura inserció al món laboral, com en aquest cas.

En aquest sentit ens sentim molt satisfets, ja que s’ha format i capacitat una de les nostres usuàries, la qual continua tenint oportunitats de feina gràcies al Vinseum.

Des de la fundació agraïm molt la confiança que el VINSEUM té en la professionalitat de la nostra gent, a través de les diferents col·laboracions realitzades, les quals ens ajuden a visibilitzar les diferents capacitats de les persones, i així contribuir a la normalització de les persones amb discapacitat dins del món de la cultura.