convenientrem-hids-013.jpg

Avui dimecres 26 de gener, Mas Albornà ha signat conjuntament amb l’ajuntament de Vilafranca, la Fundació Pro Penedès, l’associació Entrem-hi i les cooperatives Nou Verd i Nou Set. Es tracta d’un acord marc de col·laboració per tal de dissenyar estratègies conjuntes amb la finalitat de generar més i millors llocs de treball per a persones amb risc d’exclusió.
Aquest acord es desenvoluparà mitjançant el projecte “Entrem-hi Desenvolupament Sostenible”, el qual abordarà nous filons d’ocupació en els sectors mediambiental, enoturístic, tecnològic i d’innovació i coneixement.
L’acte de signatura a comptat amb l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, M. Dolors Rius i del regidor de Foment de l’Ocupació, Raimon Gusi, i dels representants de les diverses entitats signants, Joan Ramon Padró per Nou Set, Àlex Horta per Nou Verd, Joan Esteve per l’associació Entrem-hi, Xavier Cartanyà per la Fundació Mas Albornà i Gemma Sivill per la Fundació Pro Penedès.
Des de Mas Albornà valorem positivament acords i iniciatives com aquesta, gràcies a les quals aconseguim treballar amb xarxa amb les entitats del territori.