Això sí que no!

Informem de la situació tan problemàtica en la qual els Centres Especials de Treball (CET) com Mas Albornà es troben actualment.
Com ja sabreu, mantenir llocs de feina als CET requereix del suport de les administracions públiques. En un moment de crisi com l’actual, l’aprovació dels pressupostos del Govern Espanyol (reduint el 56% del pressupost destinat a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel•lectual) ens aboca a una situació difícil.
Les persones amb especials dificultats d’inserció requereixen d’un sistema adaptat a les seves necessitats i dotat de recursos específics, i amb aquesta reducció de pressupost, la situació laboral d’aquestes persones es veu greument afectada, amb la impossibilitat, en molts casos, de poder accedir al mercat laboral.
En aquest sentit, les entitats que, com Mas Albornà, agrupem els col•lectius de persones amb discapacitats o especials dificultats, creiem necessari el suport de les famílies i de les persones amb discapacitat per tal de fer front a aquesta situació.
Per aquest motiu, us fem saber que hi ha organitzada per al proper diumenge dia 20 de maig, de 10,30h a 13,30h una trobada reivindicativa, participativa i cívica a l’Arc de Triomf de Barcelona per donar veu al nostre sentiment de neguit: sense treball no hi ha futur.