img-20180528-wa0003

El dia a dia del Centre Ocupacional és un no parar. Activitats formatives, visites i oci, entre d’altres, omplen la quotidianitat d’aquest grup. Uns quants usuaris de l’Ocupacional van dur a terme dos tallers a l’escola Sant Josep de Vilafranca. Els alumnes de tercer de primària van participar en un taller de sals de bany. Els alumnes de primer de primària van fer un taller de paper reciclat. Totes dues activitats s’emmarquen dins del projecte Tots podem aprendre coses, que es realitza durant el curs en diferents escoles i instituts de la vila.
En paral·lel a la intensa activitat que du a terme el Centre Ocupacional també queda espai per al lleure. Les accions a l’aire lliure són de les més agraïdes durant la primavera, així que un grup d’usuaris va fer una visita guiada adaptada al Parc del Foix, on es va seguir l’itinerari sensorial de Can Grau, una proposta que s’inclou dins del projecte d’educació ambiental de la Xarxa de Parcs Naturals de Catalunya.
El grup de SOI va fer una visita a l’enclavament de Mas Albornà de Viu la Vinya, a la Bleda, per conèixer la tasca que s’hi du a terme i les activitats que s’hi fan. També van fer un taller relacionat amb la vinya i oficis antics que va servir per conèixer com era la vida a pagès fa molts anys.

co-ma

Finalment, un altre grup va anar fins a Ordal, a la residència El Cenacle, on actualment hi viu Marta Puig, antiga usuària de Mas Albornà, per fer-li una visita.