Mallart Artesans Xarcuters, la nostra marca d’embotit social, participa a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès 2022.

Un stand que ens va permetre exposar els nostres productes de qualitat gourmet i els valors del projecte social de Mas Albornà. Una singularitat que fa que la nostra iniciativa sigui única a la comarca.

La jornada inaugural d’aquest certamen va contar amb la participació institucional de l’Alcalde de Vilafranca Pera Rebull, el Tinent d’Alcalde de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, i Regidor de Seguretat Ciutadana Joan Manel Montfort acompanyats del també regidor Francisco Romero.

D’altra banda, el dissabte 14 de maig a les 19,30 l’Espai Demo d’aquesta fira es va convertir en una porta oberta per a conèixer el nostre projecte. Els assistents varen participar al nostre tast gratuït i degustar la qualitat artesanal i tradicional dels nostres productes.

En definitiva, Mallart Artesans Xarcuters és a dia d’avui, un referent d’inserció social i laboral que compte amb una història de més de 100 any i 5 generacions de mestres artesans xarcuters.