Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà, va  prendre part per primera vegada Alimentària 2022, el Saló Internacional d’Alimentació, Begudes & Food Service de referència.

De la mà del Catalonia Gourmet (clúster alimentari per a la promoció de l’alimentació gourmet català d’alta gamma) del qual en forma part, Mallart va presentar la seva singular proposta xarcutera tradicional i amb valor diferencial.

En el marc d’aquest certamen vàrem fer una reunió amb el Molt Honorable President de la Generalitat, Pere Aragonès juntament al Joan Gòdia, Director General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia i David Mascort Secretari General d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Un espai de treball per explicar la singularitat de Mallart Artesans Xarcuters, la iniciativa social de Mas Albornà i els reptes i necessitats que presenta aquest projecte i en les quals la Generalitat hi pot fer suport.

Aquesta acció suposa un gran pas endavant per a fer visible el projecte social de Mas Albornà i la nostra iniciativa d’embotits socials Mallart Artesans Xarcuters. Dues eines de transformació social, que aporten un gran impuls econòmic i empresarial al conjunt del territori.

En aquest mateix certamen, també ens enduem la satisfacció d’haver pogut explicar la innovació alimentària i social que ha representat el nostre Paté Rústic de Gall del Penedès IGP en el marc de la Jornada per la Innovació per la competitivitat i sostenibilitat, organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Per tot, ens veiem amb l’energia i ens sentim encoratjats per a repetir l’experiència en la propera edició d’aquesta reconeguda Fira el 2024.