escola_jacint_verdaguer

Avui els usuaris del nostre centre ocupacional han rebut una visita molt especial. Un grup d’alumnes del cicle de E.S.O. de l’IES Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia han vingut compartir un matí d’activitats amb nosaltres.

Aquesta visita s’emmarca dins d¡un projecte de la classe, el qual busca compartir durant una jornada, l’experiència amb una organització social. Engauny, l’organització hem estat nosaltres i hem gaudit de les activitats i tallers que els alumnes han estat preparant les darreres setmanes especialment per a nosaltres. Esports, teatre, cuina, manualitats, experiments i dansa són les activitats que hem gaudit a partir dels diferents tallers monitoritzats pels alumnes: tota una experiència.
En definitiva ha estat un dia rodó, el qual ha començat amb un esmorzar conjunt a la plaça. Han estat unes hores plenes de bones sensacions, emocions, i descoberta de nous amics. Tot plegat, una jornada on la integració dels dos col·lectius ha estat tot un èxit.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament aquest tipus de sinergies entre diferents col·lectius de persones i voldríem agrair molt sincerament a tots els alumnes de l’escola Jacint Verdaguer que ens hagin preparat un dia tant divertit i que l’haguem pogut gaudir tots junts.
Fins la propera!