griferia_tres1

Mas Albornà i l’empresa Tres Grifería, dedicada a la fabricació integral i comercialització d’aixetes de primera línia per a banys i cuines, reforcen el seu vincle de col·laboració gràcies a confiar en el treball permanent de professionals de casa nostra a les seves instal·lacions.

Des de fa uns anys Tres Grifería incorpora treballadors i treballadores de Mas Albornà a la seva plantilla a partir de la fórmula de l’enclavament laboral i ara aquesta plantilla s’incrementarà gràcies a la incorporació de nova maquinària i la línia de producció corresponent. Una molt bona notícia que testimonia la bona feina feta fins ara.

Aquest increment de 4 persones suposa un total de 12 operaris i 1 oficial que continuaran formant part activa del dia a dia de la fàbrica.

Recordem que l’enclavament laboral consisteix en disposar d’un equip permanent d’operaris de Mas Albornà per a treballar en l’activitat d’una empres. Això els converteix en treballadors de l’empresa que els contracta per a treballar, sota la supervisió d’un oficial de la nostra organització.

Aquest és, doncs, un pas més cap a la incorporació social i laboral de la nostra gent a la societat. Una millora més que permet traçar un camí de bones practiques i continuar millorant en la normalització de la nostre gent.