Vés al contingut

co_escoles

Mas Albornà impulsa el projecte “Tots podem aprendre coses noves”. Aquesta és una iniciativa que compta amb el suport de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de la capital penedesenca i que neix amb l’objectiu de portar els nostres tallers de manualitats a les aules dels instituts de Vilafranca del Penedès.
Des de principi de curs, usuaris del centre ocupacional de la Fundació Mas Albornà han transporten les manualitats i l’experiència de compartir a les aules.
En aquesta darrera edició hem superat la participació de la primera amb 11 tallers realitzats i 230 alumness participants.
La proposta d’activitats que hem presentat es basa en 4 modalitats de taller:
•    Paper reciclat
•    Elaboració de sabó i sals de bany artesanals
•    Creació d’articles de Bijuteria a partir de capsules “nespresso”
•    Moldejat i pintura de figures elaborades amb molla de pa.
La creació de tallers i activitats com aquestes fomenta la relació entre persones i institucions de diferents àmbits de la nostra societat i aquest és un dels aspectes més enriquidors de l’experiència. El projecte és preveu que tingui continuïtat l’any vinent durant el transcurs de l’activitat escolar.
Des de Mas Albornà continuem treballant per a potenciar i millorar la visibilitat de la nostra tasca i des de la creació i el desenvolupament de projectes com aquest ho fem possible