El proper 26 de juny comencen les inscripcions per participar a la Verema Solidària 2016 a favor enguany de Mas Albornà.
Us convidem a apuntar-vos-hi! Entra a la pàgina web www.veremasolidaria.org  i decideix  a quin dels cellers vols veremar.
Aquest any,  la Verema Solidaria compta amb la participació de 4 cellers:

  • La Vinyeta: 2 de setembre
  • Celler Credo: 16 de setembre
  • Raventós i Blanc: 17 de setembre
  • Celler Cooperatiu d’Espolla: 30 de setembre

Recordem que la fundació  és una de les dues entitats guanyadores de la segona edició del premi Verema Solidària, una iniciativa que uneix els conceptes territori, vi i solidaritat amb l’objectiu de captar recursos econòmics per a entitats dedicades a col·lectius amb risc d’exclusió.
El nostre projecte guanyador d’aquest premi va ser SENECTUS, un programa d’activitats específiques per a persones amb procés d’envelliment del nostre centre ocupacional.
Els beneficis que es recaptin amb la verema seran compartits entre la Fundació Mas Albornà i la Fundació Astrid 21 per al desenvolupament dels projectes presentats. Les inscripcions s’activaran el dia 26 de juny. Els participants podran escollir entre diferents recompenses com verema amb ampolla de vi o amb tast i maridatge. Les places són limitades!