Avui fem un tallat amb… Jordi Ferré from Mas Albornà on Vimeo.

El blog 52 tallats i un tovalló entrevista aquesta setmana a Jordi Ferré. Director de l’editorial Cossetània,  Ferré es defineix com una persona “amant dels llibres i de la lectura”.

L’entrevista presenta la seva opinió envers la situació del món editorial, la literatura en català i els autors així com el tractament de la discapacitat i la salut mental en el món literari.
Jordi Ferré ens explica la seva experiència des de la perspectiva directa com a editor i lector oferint una visió global de la situació del nostre país en el context de crisi actual i la situació d’aquest tipus de literatura en el nostre país.
Recordem que 52 tallats i un tovalló és el primer bloc en català que recull 52 entrevistes fetes a persones populars, les quals ens parlen en un to informal sobre discapacitat i trastorn mental. Una iniciativa impulsada per la Fundació Mas Albornà amb el suport de Cafès Lider.  Cossetània edicions editarà un llibre d’aquest projecte on es recolliran aquestes 52 opinions per tal de donar més forma a aquesta iniciativa innovadora.