Avui fem un tallat amb… Martí Solé from Mas Albornà
El blog 52 tallats i un tovalló entrevista aquesta setmana a Martí Solé. Advocat de professió i actual president de Mas Albornà i Caixa Penedès,  Solé es defineix com una persona “normal i corrent”.
L’entrevista presenta la seva opinió envers el tractament de la discapacitat i el trastorn mental com a president de la Fundació Mas Albornà la qual treballa dia a dia per a fer realitat la integració social i laboral de persones adultes amb discapacitat i trastorn mental.
Martí Solé ens explica la seva experiència des de la perspectiva directa com a president d’una entitat de persones amb discapacitat i la seva visió més sincera i honesta de quina hauria de ser la realitat respecte a la integració i normalització d’aquest col·lectiu.
Recordem que 52 tallats i un tovalló és el primer bloc en català que recull 52 entrevistes fetes a persones populars, les quals ens parlen en un to informal sobre discapacitat i trastorn mental. Una iniciativa impulsada per la Fundació Mas Albornà amb el suport de Cafès Lider.