Vés al contingut

L’equip d’Areas, líders en restauració en el món dels viatges, visita l’obrador de Mallart a La Llacuna (Anoia), per conèixer de primera mà l’única Xarcuteria Social del mercat. 

Des de fa uns mesos, alguns dels productes socials i gourmet de Mallart es comercialitzen a la botiga Sibarium de l’Aeroport de Barcelona.  

Els responsables de diferents departaments han vingut a conèixer com elaborem la nostra xarcuteria selecta: direcció, operacions, compres, formació i RRHH. Tots ells han pogut descobrir en primera persona el poble La Llacuna, el nostre obrador i com treballem i, també, el projecte social que hi ha al darrera de Mallart, de la mà de la Fundació Mas Albornà.  

Aquesta visita és una oportunitat única per aprofundir en els orígens i la història dels productes gourmet que dia a dia posen a disposició de milers de viatgers a l’Aeroport de Barcelona.  

Gràcies a col·laboracions com aquesta la xarcuteria social de Mallart aviat travessarà fronteres per continuar treballant per una societat més responsable, justa i en igualtat d’oportunitats.  

Gràcies Areas per confiar en la qualitat dels nostres productes i donar ales al projecte social que impulsa Mallart Artesans Xarcuters.