artesania2

Mas Albornà, a través dels articles artesanals que elaborem al nostre centre ocupacional, torna a participar de la festa major de Les Cabanyes, com ha vingut fent els darrers anys. La comissió de festes ha comptat amb la nostra petita aportació a la festa i nosaltres hi participem encantats amb els nostres articles artesanals.

Aquesta és una bona ocasió per a continuar fent visible la tasca que es realitza diàriament des del nostre centre de dia i ens omple d’orgull poder ser part activa en les celebracions dels municipis on hi tenim arrelament.

artesania Les Cabanyes és un poble on Mas Albornà hi té petjada ja que és el lloc que va veure néixer la fundació i on hi tenim la nostra residència, el “Mas”. La participació de les nostres persones en el teixit festiu i cultural és des de sempre, un fet normalitzat a Les Cabanyes.

Durant els actes de la festa major, hi haurà exposat a la sala cultural els articles que elaborem en els nostres tallers ocupacionals amb diferents tècniques i materials. Aquesta exposició es podrà visitar del 3 al 9 d’agost l’edifici del Centre Cultural de les Cabanyes.

Us hi esperem!