Vés al contingut

grup_ma_firart1

Un nombrós grup d’usuaris del Centre Ocupacional participarà demà en un esdeveniment singular que els impulsors de Firart, l’autoservei de pintura de petit format, ha organitzat per commemorar els 25 anys del premi Nadal Cava. La culminació d’aquesta efemèride tindrà forma d’un taller de pintura que impartirà una desena d’artistes habituals en els 31 anys d’història de Firart.
La cita és divendres 28 de setembre a les 11 del matí a la plaça de Jaume I de Vilafranca. La convocatòria és oberta a usuaris d’entitats que treballen per al benestar de persones amb discapacitat i malaltia mental, com ara Mas Albornà i l’Espiga.

firart_masalborna

Les peces que surtin d’aquest taller a l’aire lliure es posaran a la venda en l’edició de l’any que ve de Firart, com sempre en el marc de la Festa Major de Vilafranca.
Els impulsors de Firart van convocar fa 25 anys el premi Nadal Cava, patroncinat per aquesta empresa cavista de Torrelavit, que premia tres de les obres que cada autor lliura a benefici de la Festa Major. Amb motiu del quart de segle d’aquesta iniciativa les 75 peces premiades al llarg d’aquests anys estan exposades a la capella de Sant Pelegrí i es podran veure fins el 7 d’octubre.