Coincidint amb una visita al municipi de Les Cabanyes, va visitar el Centre Ocupacional
Aquest divendres dia 26 de març el secretari General de CDC i candidat a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, en el transcurs d’un recorregut que va fer per l’Anoia i l’Alt Penedès, va visitar les instal·lacions del Centre Ocupacional de Mas Albornà.
Durant la visita al Centre Ocupacinal, ubicat al municipi de Les Cabanyes, el líder nacionalista va ser rebut pel president de la Fundació, Martí Solé, els patrons així com el gerent de l’entitat, Xavier Cartanyà. A l’acte també hi van assistir l’alcalde de Les Cabanyes, regidors així com alcaldes d’altres municipis de la comarca.
La visita va constar de dues parts. A la primera part, es va oferir una presentació general de l’entitat per tal de donar a conèixer l’abast de l’acció de la Fundació a la comarca. Mitjançant una presentació, es va fer un recorregut visual per les principals àrees de l’entitat així com de la seva història i arrelament al territori. En aquest temps, es va informar de la precarietat amb què es troba el Centre Ocupacional, el qual fa quatre anys que està pendent de ser millorat. Es va exposar la situació de la construcció del nou Centre Ocupacional (centre de dia per a persones amb un nivell de discapacitat elevat), el qual s’hauria d’haver començat a construir fa dos anys en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès però que es troba actualment en via morta a causa de la situació actual i malgrat el compromís adquirit amb la Generalitat.
Durant la segona part, es van visitar les instal•lacions de “El Mas” i es va poder comprovar “in situ” l’estat de deteriorament de la infraestructura, datada del segle XVII a través de la visita a la teulada i a les diferents estances.
Aquesta visita va servir per a posar de manifest la tasca que entitats com Mas Albornà desenvolupen al territori i el rol que exerceixen dintre de la societat.