L’àrea de serveis externs de Mas Albornà incrementa la plantilla de treballadores per a fer front a les necessitats productives de dos dels nostres clients: Familia Torres i Affinity Petcare. Això, traduït en impacte social, representa una molt bona notícia per a la creació d’ocupació a persones del nostre col·lectiu.

D’una banda, l’equip de treballadors/es d’Affinity Petcare augmenta fins a 5 professionals la seva producció. Es tracta d’un increment promogut per afrontar la temporada de promocions d’estiu.

Pel que fa a la demanda d’operaris/es per part del celler Família Torres, respon a l’augment de les exportacions i les necessitats productives que això comporta.

Així, doncs, hem augmentat el torn de matí en 9 operaris/es i hem creat un torn de tarda amb 5 operaris/es més un oficial. Un total de 14 persones més que ens permeten continuar oferint el màxim rigor i professionalitat en tots els nostres serveis.

Des de Mas Albornà volem agrair la confiança rebuda per part dels nostres clients. Un factor clau que ens permet continuar creant oportunitats d’inserció social i laboral en el conjunt del territori.