Vés al contingut

Autocura i BellesaEl passat mes de Febrer es va  posar de nou en marxa l’activitat d’Autocura i Bellesa pels usuaris del Centre Ocupacional de Mas Albornà, de la mà d’una de les nostres voluntàries.

Aquesta activitat ha tingut molt bona acollida i han estat moltes les interessades a participar-hi. Ja són 8 les persones que gaudeixen d’aquesta activitat cada setmana.
Es realitzen dues sessions a la setmana en les quals, entre raspalls, colònies, cremes i pintaungles les participants aprenen cada setmana diferents trucs i secrets de bellesa personal així com diferents habilitats del món de la perruqueria.
Si voleu ser voluntaris i voluntàries de la nostra organització, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: voluntariat@masalborna.org

3 responses to “Autocura i bellesa al Centre Ocupacional”

  1. M’agrada molt que em facin coses per estar guapa. Primer em rento les mans amb sabó, després em poso crema per tenir les mans més suaus i també a la cara. Em poso colònia a les mans i una mica a la cara perque faci olor. M’agrada la colònia. Després pentinem i jo porto els cabells curts perque si els proto llargs s’esterrufen. Els tinc arrissats. M’agraden molt els colors de pintar les ungles. Un dia les vam pintar roses, un altre dia verdes i un altre dia vermelles.I aquesta semana les pintaré de blau. I la semana que ve, lila, perque es l’aniversari de la tieta i dinaré fora.
    Esther, moltes gràcies per tot!

  2. Els dimecres es un dels meus millors dies de la setmana… jo també disfruto molt mb vosaltres… No només ús ensenyo a possar-se guapes , sino que també xarrem i no hi ha cap diaaa que no riem.

Comments are closed.