tatre_chatanoga.JPG

Chatanoga chu-chu és el títol de l’ultima obra de teatre que presenta avui a Vilafranca el taller de teatre del centre ocupacional de Mas Albornà. Després de molta feina i assajos, aquesta representació ambientada en una estació de tren consolida el recorregut d’aquest grup de teatre . A més a més, cal recordar que “Chatanooga Choo Choo” va ser el títol d’una conegudíssima peça musical de la banda de Glenn Miller.
Aquest espectacle és fruit de la col·laboració rebuda en el marc del Festival Jean Leon 2008 de cinema i la seva “fila zero”. Així, ja fa més de dos anys que des del nostre taller de teatre del Centre Ocupacional estem preparant aquesta representació teatral, la qual ha comptat, a més, amb la col·laboració externa del director teatral Jofre Vilà i el seu equip. Cada setmana, aquest grup s’ha reunit dos cops a assajar la representación que veurem avui. Els assajos s’han realitzat a les instal·lacions de Les Cabanyes, cedides per l’Ajuntament.
Des de Mas Albornà, doncs, us convidem a la representació de “Chatanoga Chu-Chu”el proper a les 20h al Teatre de Cal Bolet de Vilafranca del Penedès (carrer de Cal Bolet, 3). L’entrada a l’espectable té el preu de 2€ i es podrà adquirir a les mateixes instal·lacions teatrals una hora abans, és a dir, a partir de les 19h. Al vestíbul podreu veure una petita exposició de fotografies del taller de teatre del centre ocupacional.
Com que l’aforament és limitat i per garantir una bona organització de l’acte, us demanem que feu la sol•licitud d’assistència a Cristina Barbacil (cristina.barbacil@masalborna.org), tot indicant quantes persones voleu venir.
Hi esteu tots convidat!