Vés al contingut


Avui fem un tallat amb… Francesc Colomer from Mas Albornà on Vimeo.
El blog 52 tallats i un tovalló entrevista aquesta setmana Francesc Colomer. Actor català, va debutar al cinema amb “Pa negre” en el personatge de l’Andreu, interpretació que li va merèixer el Premi Goya a l’actor revelació a l’edició de 2011. Actualment, el seu darrer treballa amb David Trueba “Vivir es fácil con los ojos cerrados” ha estat molt premiat i reconegut, darrerament als Premis Goya. L’entrevista presenta la seva opinió sobre el cinema, la discapacitat i el trastorn mental a partir de la seva experiència més personal com a actor i entusiasta de tot allò que li permeti aprendre coses noves.
Recordem que 52 tallats i un tovalló és el primer bloc en català que recull 52 entrevistes fetes a persones populars, les quals ens parlen en un to informal sobre discapacitat i trastorn mental. Una iniciativa impulsada per la Fundació Mas Albornà amb el suport de Cafès Lider.
El blog ha estat escollit finalista en els Premis Bloc Catalunya 2013, concedits per l’Associació STIC.CAT.
Cossetània Edicions editarà un llibre d’aquest projecte on es recolliran aquestes 52 opinions per tal de donar més forma a aquesta iniciativa innovadora.