Avui fem un tallat amb… Joan Herrera from Mas Albornà on Vimeo.
El blog 52 tallats i un tovalló entrevista aquesta setmana Joan Herrera. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzat en temes de dret urbanístic i dret del medi ambient, és actualment primer secretari d’Iniciativa per Catalunya Verds.
L’entrevista presenta la seva opinió sobre la discapacitat i el trastorn mental i el seu tractament en el context de la seva professió a partir dels mitjans de comunicació i i la política més activa. A més, les seves experiències com a polític ens mostren la seva visió global de la discapacitat de manera molt reivindicativa i sensible.
Recordem que 52 tallats i un tovalló és el primer bloc en català que recull 52 entrevistes fetes a persones populars, les quals ens parlen en un to informal sobre discapacitat i trastorn mental. Una iniciativa impulsada per la Fundació Mas Albornà amb el suport de Cafès Lider.
El blog ha estat escollit finalista en els Premis Bloc Catalunya 2013, concedits per l’Associació STIC.CAT.
Cossetània Edicions editarà un llibre d’aquest projecte on es recolliran aquestes 52 opinions per tal de donar més forma a aquesta iniciativa innovadora.