Avui fem un tallat amb… Matthew Tree from Mas Albornà on Vimeo.
El blog 52 tallats i un tovalló entrevista aquesta setmana Matthew Tree, escriptor d’origen anglès. Va aprendre català el 1980 i viu a Barcelona des del 1984. Escriptor i defensor de la llengua catalana, ha col·laborat en diverses publicacions, emissores de ràdio i televisió tant angleses com catalanes, ha publicat articles a El Punt, Diari de Barcelona, La Rosa dels Vents.  L’entrevista presenta la seva opinió sobre el sector de la discapacitat i el trastorn mental en el seu tractament en el context de la seva professió a partir de la seva experiència més íntima i personal.
Recordem que 52 tallats i un tovalló és el primer bloc en català que recull 52 entrevistes fetes a persones populars, les quals ens parlen en un to informal sobre discapacitat i trastorn mental. Una iniciativa impulsada per la Fundació Mas Albornà amb el suport de Cafès Lider.
El blog ha estat escollit finalista en els Premis Bloc Catalunya 2013, concedits per l’Associació STIC.CAT.
Cossetània Edicions editarà un llibre d’aquest projecte on es recolliran aquestes 52 opinions per tal de donar més forma a aquesta iniciativa innovadora.