Una desena de voluntàries i voluntaris de la Fundació Mas Albornà participen a la Gala de presentació de l’Associació Omplim el Món de Colors a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès.

La presentació ha tingut com a acte central una desfilada de moda anomenada “Colors”, on s’hi han vist les creacions i dissenys de la Maria Prats. Els i les models han estat persones de les entitats socials del Penedès, entre les quals, les de la Fundació Mas Albornà.

L’acte de caire institucional ha comptat amb la participació de Cristina de la Cruz, consellera comarcal de Desenvolupament i Ocupació.
Xesco Canyelles, mentor del programa SOS Mentoring de la Diputació de Barcelona, i Chus Rosich, mare de Maria Prats; el padrí honorífic
de l’associació, el Mag Lari; Neus Gorina de l’entitat Autoocupació; i Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

En acabar l’acte, s’ha servit un refrigeri entre els quals hi ha hagut productes de Mallart Artesans Xarcuters juntament amb altres dels productors de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès.