Vés al contingut

Jornada BàsquetEl passat dimecres 28 de gener, un grup de membres del centre ocupacional de Mas Albornà va fer una trobada amb alguns dels nois de l’equip Sub 21 preferent del B.C Monjos en una jornada esportiva compartida.

Des de principis de gener, s’havien fet entrenaments de bàsquet durant les sessions que el centre ocupacional dedica a l’esport, durant els quals es va dedicar a treballar la tècnica i el treball en equip.
La jornada va tenir lloc al Pavelló de la Gamba de Vilafranca del Penedès. Els nois del Sub 21 preferent van preparar algunes activitats de bàsquet de caràcter lúdic que van agradar molt a tots i que van servir per escalfar i fer caliu de grup. Seguidament,  es va fer un partit de bàsquet  de 30 minuts en dos equips mixtos deixant el marcador 37-36, gairebé igualat. Amb tot això, es va  poder gaudir d’una sessió d’esport diferent, divertit i enriquidor.
Agraïm molt la confiança i la col•laboració dels nois del Sub 21 preferent del BC Monjos i tota la seva implicació en la preparació i realització de la jornada.