Els embotits socials de la Fundació Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, protagonitzen la secció gastronòmica del magazín d’estiu de Penedès TV “L’Estiu és Nostre”, un altaveu comarcal fantàstic on hem presentat 3 propostes per a gaudir d’uns bons àpats Mallart en època d’estiu. I és que quan ve l’estiu, les rutines a l’hora d’entaular-nos canvien pe`ro no per això hem de deixar de renunciar a la qualitat en l’alimentació. Amb aquest propòsit, des de Mallart presnetem tres idees que ho tenen tot: ràpid de preparar, qualitat gastronòmica i originalitat.

Us les compartim:

👉🏻FUET O TASTETS DE LA LLACUNA: l’imprescindible per al vermut. A l’estiu, no parem de fer vermuts i el fuet és sempre l’element que no hi pot faltar. Què millor que un de natural i de proximitat. Complementat amb olives i patates, per exemple.

👉🏻 PATÉ DE LA LLACUNA: sopar fred a la fresca. Un àpat senzill i ràpid però no per això menor. De gran qualitat i es pot complementar amb truita de patates, amanida russa… A més, té tota una història al darrere.

👉🏻PATÉ DE GALL DEL PENEDÈS: àpats amb amics especials. Quan tens convidats de fora que venen al Penedès i els el vulguem explicar amb només 90 gr la nostra tradició gastronòmica i ser els millors ambaixadors. 

Sempre és un bon moment per a gaudir d’un bon àpat en bona companyia, però a l’estiu encara més. No et perdis el reportatge amb les nostres propostes (min 19:40).

El projecte d’embotits socials de la Fundació Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, ha estat mereixedor del suport del programa de Projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d’intercooperació – Eix E concedits pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de fomentar el consum responsable.