Vés al contingut

img-20180904-wa0001

L’estrena del festival Gloriós en el marc de la festa major de Vilafranca ha estat una experiència del tot satisfactòria tant per als organitzadors com per a les marques patrocinadores que van oferir els seus productes als espectadors que acudien als concerts.

Mallart 1916-Mas Albornà hi va posar una selecció dels seus embotits que, juntament amb els formatges de Xerigots, el pa de Fleca Parés i els vins de la DO Penedès, oferien a tothom que s’acostava al claustre dels Trinitaris l’oportunitat de degustar aquests productes mentre assistien als concerts programats durant els dies 29, 30 i 31 d’agost.

La proposta dels administradors de la festa major va triomfar i el públic va omplir el recinte durant els concerts de música de diversos estils que estaven programats i donant bona resposta al complement gastronòmic que s’oferia.

Mallart 1916-Mas Albornà ha fet, d’aquesta manera, un pas més en el seu camí per donar-se a conèixer en la seva nova singladura i continua avançant cap a l’objectiu de convertir-se en una marca de referència en el sector.