jardineria_c.JPG

El passat divendres tots els membres del servei de jardineria de Mas Albornà varen fer un dinar a l’aire lliure en forma de calçotada. L’objectiu de la trobada va ser compartir un dinar tots els membres de les diferents brigades que configuren el servei de jardineria. A la calçotada, a part de l’ingredient principal, hi va haver carn a la brasa, amanides i pastissos casolans per a les postres. S’ha de remarcar l’extraordinària organització de l’esdeveniment, ja que totes les persones van contribuir amb aportacions i col·laboració.
D’aquesta manera, en l’època de gaudir dels calçots, tots junts van compartir rialles i converses acompanyats d’un bonic entorn natural al Pont Nou de Sant Pere de Riudebitlles.
A Mas Albornà valorem molt positivament aquest tipus de trobades, ja que sens dubte, fomenten la comunicació i el bon entorn social i laboral de la nostra gent.

2 responses to “Calçotada de l’equip de jardineria

  1. Desde el area queremos agradecer,la colaboracion de todos los participantes,y,tambien queremos dar las gracias a la area de comunicacion por el buen recibimiento que siempre tiene de nuestras iniciativas.
    GRACIAS,Y PARA LA PROXIMA ESTAIS TODOS INVITADOS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *