jardineria_c.JPG

El passat divendres tots els membres del servei de jardineria de Mas Albornà varen fer un dinar a l’aire lliure en forma de calçotada. L’objectiu de la trobada va ser compartir un dinar tots els membres de les diferents brigades que configuren el servei de jardineria. A la calçotada, a part de l’ingredient principal, hi va haver carn a la brasa, amanides i pastissos casolans per a les postres. S’ha de remarcar l’extraordinària organització de l’esdeveniment, ja que totes les persones van contribuir amb aportacions i col·laboració.
D’aquesta manera, en l’època de gaudir dels calçots, tots junts van compartir rialles i converses acompanyats d’un bonic entorn natural al Pont Nou de Sant Pere de Riudebitlles.
A Mas Albornà valorem molt positivament aquest tipus de trobades, ja que sens dubte, fomenten la comunicació i el bon entorn social i laboral de la nostra gent.

2 responses to “Calçotada de l’equip de jardineria

  1. Desde el area queremos agradecer,la colaboracion de todos los participantes,y,tambien queremos dar las gracias a la area de comunicacion por el buen recibimiento que siempre tiene de nuestras iniciativas.
    GRACIAS,Y PARA LA PROXIMA ESTAIS TODOS INVITADOS.

Comments are closed.