Vés al contingut

Cadira

Podreu pensar que la fotografia que pengem en aquest nou post no té res en especial. Arribar a la conclusió que en la imatge es veu una cadira no seria la tasca més difícil que s’hagi emprès mai. D’acord. És una cadira. De color taronja sembla ser. I us preguntareu el per què d’aquesta elecció. Doncs bé, aquesta cadira té relació amb el projecte que tenim entre mans.
I és que la nostra fundació, com cada any des de ja en fa sis –que ràpid passa el temps!- s’ha posat a la feina per tal de dur a terme el calendari social que correspondrà a l’any 2013.
De què anirà aquest cop el calendari? Qui hi sortirà? Això encara no us ho podem dir, però al llarg d’aquestes properes setmanes anirem desentrellant l’enigma, poc a poc.
I aquí és on entra la cadira de la fotografia. Una cadira pot estar situada a molts llocs. En espais reduïts i en espais més extensos. Per posteriorment escriure en una taula o per contemplar esdeveniments. Per exemple. La cadira de la imatge està ubicada en un lloc molt concret.
Us sona d’alguna cosa? Des de la fundació no avancem res més. Estigueu atents a les següents actualitzacions!
Accediu al vídeo del les cinc edicions del calendari Mas Albornà