Calendari Social 2016

Ja arribem al final del 2015 i com no podria ser d’un altra manera, el Calendari Social de Mas Albornà ja està a punt de sortir! A la foto podeu veure una petita part de la sessió de fotos que vàrem fer fa unes setmanes.
Podreu disposar del calendari de manera gratuïta el proper divendres dia 18 de desembre amb el setmanari El 3 de Vuit
Aquest proper any 2016 serà la nostra 9a edició del Calendari Social i hem volgut aprofitar per retre homenatge al calendari i a les seves persones, a tots aquells qui, de manera desiteressada han contribuït a fer història i a fer que aquest calendari “ja sigui tradició”.
El calendari social de Mas Albornà ha pretès des del primer moment en què va veure la llum, apropar i normalitzar les persones amb discapacitat i trastorn mental així com la tasca de la fundació a la ciutadania, i fer-ho d’una manera propera i simpàtica. El calendari és doncs, una gran eina d’integració.
Aprofitem l’ocasió per agraïr la col·laboració desinteressada de professionals de la fotografia i el disseny, la cessió d’imatge de cares conegudes i a les persones de la Fundació i el finançament dels patrocinadors.
Enguany les fotografies del calendari han estat a càrrec de Miquel Rota i el disseny de l’estudi “Aquells nois tan simpàtics”