img_8990

Coincidint amb la setmana per l’eliminació de la violència contra les dones, volem presentar la campanya d’igualtat de Mas Albornà.
Es tracta d’una eina de difusió d’àmbit intern impulsada per a posar en valor la importància de la igualtat entre homes i dones.
La campanya pretén reflectir un seguit de bones pràctiques en el entorn laboral, per tal de millorar la convivència i el respecte entre tots els treballadors i treballadores de l’organització. Tot i que no tenim cap conflicte destacable en aquest sentit creiem que la prevenció sempre és la millor opció per a resoldre els possibles problemes que puguin sorgir en un futur.La difusió d’aquesta campanya serà transversal i es realitzarà a partir de diferents formats, com per exemple, documentació audiovisual, a partir de diferents píndoles formatives.
La campanya consta de diferents accions dirigides al nostre col·lectiu que es duran a terme els propers mesos.

logo-bo

Aquesta iniciativa és possible gràcies al suport rebut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través dels programes de la Direcció General d’Igualtat.
Des de Mas Albornà continuem treballant per a millorar la qualitat de vida de les nostres persones afavorint així un bon entorn de convivència entre totes les persones que formen casa nostra.