Vés al contingut

Campanyes de sensibilització

El projecte social de Mas Albornà

Trajectòria de més de 15 anys en la gestió de campanyes de sensibilització.

Campanyes de sensibilització amb valor afegit

Oferim als ajuntaments i altres organismes la possibilitat d’organitzar campanyes de sensibilització en matèria mediambiental i de civisme d’una manera transversal, innovadora i pionera: plantegem la conjunció de campanyes mediambientals amb la integració social (i normalització) de persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

Serveis en matèria mediambiental:

  • Ideació, organització i gestió de campanyes de sensibilització (ambiental, cíviques…) a través d’informadors i monitors. Coordinat amb el suport de l’àrea de comunicació perquè sigui un projecte global
  • Pla de campanya, accions i calendarització
  • Gestió directa del projecte i seguiment
  • Avaluació i justificació de resultats

Característiques i novetat

En aquestes campanyes, es canvien els rols i són les persones amb discapacitat les que esdevenen mestres i ens ensenyen com gestionar els residus, estalviar energia o reciclar. Així, es trenquen tota mena d’etiquetes i, a part de la sensibilització ambiental, es produeix una de social.   

Experiència

Des de Mas Albornà hem realitzat exitoses campanyes de sensibilització mediambiental als municipis d’OlèrdolaSant Llorenç d’HortonsVilafranca del PenedèsSanta Margarida i els MonjosSant Sadurní d’Anoia i Torrelavit. Com a col·laboradors del projecte hem comptat amb l’Agència de Residus de Catalunya, els Ajuntaments (a través de les regidories de Medi Ambient) i la Mancomunitat de Municipis Penedès-Garraf.

Més informació

Cristina Trujillo
cristina.trujillo@masalborna.org

Horari d’atenció:
De dilluns a divendres, de 7h a 15h

Per a més informació, podeu contactar al telèfon 93 892 10 50