Canon visita la productora

Avui hem rebut la visita dels dirigents de CANON. Aquesta multinacional ha col·laborat en qualitat de proveïdora oficial en la posada en marxa del projecte de la productora de continguts audiovisuals del nostre centre Ocupacional. D’aquesta manera, ha estat l’encarregada del subministrament dels materials i equipaments tècnics necessaris: càmeres fotogràfiques, càmeres de vídeo, programari, etc.
Els directius de CANON (tant de la seu al Penedès com de la central de Madrid) es van interessar per com s’està posant en funcionament la productora, quins reptes d futur hi ha i com s’està rebent el projecte entre les persones del CO. Josep Vilamajó, doncs, director tècnic del CO, els va explicar l’abast del projecte així como els va dinar detalls sobre la incorporació de la nova activitat en el programa del CO. Al seu torn, els directius de CANON van tenir ocasió de conversar amb la responsable de l’activitat i amb els protagonistes de la mateixa.
El nostre vicepresident va ser qui els va acompanyar en la visita, la qual va culminar amb una rúbrica a través de la qual es reafirma el compromís de col·laboració de CANON amb aquest projecte tan pioner.
Agraïm a CANON la seva contribució en el projecte i el seu interès per conèixer-lo de primera mà.