mali1

Rafa Jariod, president de CC ONG ens explica quins altres projectes s’estan desenvolupant en paral·lel a “Prêt-à-intégrer”, el projecte d’integració de Mas Albornà i Sant Tomàs de Vic:
Mentres ells (Mas Albornà i Sant Tomàs) estan fent la seva feina, avui ha estat el primer dia d’operacions de cataractes. Avui al matií hem tornat la vista a 10 personeas. Tenim unes 110 per operar, o sigui que acabaren d’aqui a 5 oó 6 dies.
També hem traslladat a un malalt de noma de Goilel a Hombori i d’aquí a Bamako (1000 km. de carretera) per ser operat. Ha anat amb un membre de la seva família i estarà a la capital de Malí 2 mesos, temps necesari per arreglar totes les dents i queixals i restaurar el forat que tée a la galta.
Avui arriben dues doctores que ajudaran al Dr. Guindo, el nostre cirurgià malienc que opera cataractes.
Demà esperem l’arribada de 3 de les 4 ambulàncies que van sortir amb els Mossos d’Esquadra i Ramon Amblás. Tots són voluntaris nostres però dels 9, 8 són Mossos.
Una de les ambulàncies ha tingut un greu accident i ha quedat inutilitzada a Mauritània. Afortunadament, els danys personals han estat lleus, però el vehicle va a la deixalleria.
En fi, que tot continua….
He trobat l’equip Mas Albornà-Sant Tomàs molt animat i amb ganes de fer la feina, que com ja sabem es molt difícil, però per aixòó hi som nosaltres, gent acostumada a fer les coses difícils.
Rafa Jariod
www.ccong.es