visita-vinseum-mas-alborna

Tot i la situació d’actual confinament, des de Mas Albornà volem celebrar el Dia Internacional dels Museus (DIM), la qual es realitzarà aquest 2020 de forma virtual.
Una jornada  que pretén posar en valor la tasca d’aquests equipaments culturals i la seva tasca divulgadora, social i de preservació. En aquest sentit, la celebració d’aquest any porta el lema Museus per la Igualtat: Diversitat i Inclusió. I l’experiència d’integració viscuda entre Mas Albornà i el Vinseum en aquest sentit, hi prendran part en aquest nou escenari 2.0 el qual us convidem a seguir: https://www.youtube.com/user/VinseumMuseu/videos i a través de la pàgina web del Vinseum www.vinseum.cat
Igualtat, diversitat i inclusió són valors que també defineixen la finalitat social de Mas Albornà i ens permeten continuar treballant per a les nostres persones, en tots els àmbits de la seva vida. Per això ens sentim especialment interpel·lats amb la temàtica de la celebració d’enguany i ens sumem i compartim plenament. Des de Mas Albornà fa temps que col·laborem amb el Viseum, Museu de les Cultures del vi de Catalunya a través del projecte “Guies per un dia” on persones de la nostra fundació realitzen visites guiades al museu, en un exercici de posar en valor els coneixements i capacitats de les nostres persones i fent més inclusius i integradors espais com els museus, apropant-los a la diversitat.
En aquest enllaç podreu veure el reportatge que Penedès TV va fer de la nostra experiència de col·laboració com a “Guies de Mas Albornà per un dia” a les instal·lacions del Vinseum
Actualment la presència de públic als museus no és possible a causa de la crisi sanitària que estem vivint i per això la celebració del DIM ha passat a ser virtual. Una iniciativa que aplaudim, tot confiant en la recuperació de la normalitat el més aviat possible.