Vés al contingut


quim_calendari

En l’any del 50è aniversari de Mas Albornà volem compartir aquest esdeveniment amb el suport i la companyia de totes aquelles persones, entitats i organitzacions que dia a dia ens ajuden a crear oportunitats arreu del territori.

La celebració d’aquesta efemèride la farem a partir de l’organització de diferents actes que durant tot l’any ens permetran compartir amb tothom el nostre aniversari. En principi, el calendari d’aquestes festivitats preveu tres actes de gran format que comptaran amb la presència de personalitats i agents del món de la cultura, la gastronomia o l’art del nostre país.

El tret de sortida d’aquests actes serà un vermut festiu a Les Cabanyes. Un esdeveniment que aplegarà diferents entitats del territori i personalitats, per a compartir una estona amb nosaltres i poder donar el seu testimoni en la història de la Fundació.

El segon dels grans actes el protagonitzarà l’actor Quim Masferrer, que després de ser l’estrella del nostre calendari social 2019, no ha dubtat a tornar a casa per oferir-nos la simpatia desenfadada amb un dels seus monòlegs dedicat a la gent de Mas Albornà.

I finalment la cloenda d’aquests actes institucionals de gran format serà un tast d’embotits Mallart amb maridatge de vins de la terra a càrrec del sommelier amb tres estrelles Michelin del Celler de Can Roca, Josep Roca.

Al llarg d’aquest mig segle Mas Albornà s’ha convertit en una de les entitats socials de referència e la comarca i gràcies a la nostra voluntat de treball amb xarxa a reu del territori català em pogut conèixer moltes persones, entitats i maneres de fer que avui ens continuen ensenyant a ser millors.

Gràcies a tots per estar al nostre costat