neteja.JPG

La Fundació Mas Albornà inicia una col·laboració amb diferents entitats de l’Associació Entrem-hi a la qual pertany. Fruit de les ganes de treballar conjuntament amb les entitats de la comarca, aquest mes de juliol un grup de persones amb malaltia mental del Servei Prelaboral d’Entrem-hi ha començat una formació per tal d’aprendre les tasques que es realitzen al servei de Neteja Viària de Vilafranca, gestionat per Mas Albornà. Tot això ha estat possible gràcies a la recent incorporació de Mas Albornà a l’Associació Entrem-hi.
Així, doncs, un cop finalitzada aquesta formació, un nou equip format per cinc persones i un encarregat del mateix servei prelaboral d’aquesta fundació realitzaran les tasques del servei de neteja viària una vegada a la setmana i en una zona molt concreta de Vilafranca.
Des de Mas Albornà potenciem el desenvolupament del treball en xarxa amb les diverses entitats del territori i gràcies a accions com aquest ho fem possible. El treball en equip és la clau per a millorar el desenvolupament i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i trastorn mental.