Vés al contingut

Cursa Sant Fèlix

‘La més típica’, la Festa Major de Vilafranca 2012 viurà una novetat en els seus actes previs, en concret 89 dies abans de la tronada del 29 d’agost, els Administradors d’enguany volen reunir 1000 vilafranquins i altpenedesencs en la 1ª Cursa Popular de Sant Fèlix de cara al proper dissabte 2 de juny a les set de la tarda.
Avui a les 12.15h, a l’estand de Mas Albornà a les Fires, al pavelló de la Gamba.
Els Administradors de la Festa Major presentaran en el marc de les Fires de Maig la primera edició de la Cursa popular de Sant Fèlix, que compta amb la col·laboració de Mas Albornà i de l’entitat Fondistes Penedès. La cursa, que tindrà lloc el proper 2 de juny a les 19 hores i farà dos cops el tradicional recorregut de la processó de sant Fèlix, comptarà amb la col·laboració d’una desena d’usuaris de Mas Albornà que oferiran avituallament als corredors i participaran en d’altres tasques de caire logístic.
A la roda de premsa hi participaran els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2012; el director de l’àrea d’atenció a la persona de la fundació Mas Albornà, Josep Vilamajó, i representants de l’entitat Fondistes Penedès.
La cursa
Aquesta cursa popular oberta a totes les edats vol promoure la Festa Major agafant com a recorregut la Processó de Sant Fèlix del dia 30 d’agost, recorrent parts del nou i del vell recorregut d’aquesta, tenint l’inici i final a la Plaça de Santa Maria. Els 4 km de cursa s’estructuraran a partir de dues voltes a un circuit urbà amb els quilòmetres assenyalats amb avituallament al final de la mateixa. Alhora també pot fer-se només una volta al circuit si el corredor ho creu oportú.