bastoneres_santadria

Ahir a la tarda va tenir lloc la primera sessió de fotografia del calendari social de Mas Albornà 2017… amb un autèntic ball de bastons!
El calendari 2017 té com a eix transversal la vitalitat de les persones grans i presentarà al llarg de les 12 fotografies persones grans amb actitud positiva juntament amb persones de Mas Albornà. A més a més, comptem amb algunes cares conegudes de persones grans que hi col•laboren com (Arcadi Oliveras, Pere Tàpias o Lluís Llongueras).
Així, ahir vam començar les sessions de fotografies amb les Bastoneres de Sant Adrià del Besòs, les quals van accedir encantades a participar en aquesta iniciativa social. Les 8 integrants fan fotografiar-se amb l’Anna Maria, membre del nostre centre ocupacional.
Les fotografies del calendari d’aquest any les realitza Miquel Rota mentre que el disseny és a càrrec de Bildi Gràfic.
Enguany, el calendari el fem amb la col·laboració de la residència de gent gran Inglada Via de Vilafranca del Penedès, la qual celebra el seu centenari.
UN CALENDARI QUE FA 10 ANYS
El calendari social de Mas Albornà és un calendari sense afany de lucre, pensat per a ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones amb discapacitat o de la Fundació amb actituds positives. Volem fer visible la nostra tasca i normalitzar el nostre col•lectiu i el calendari és una gran eina. Aquest any hem buscat a més a més, un punt social i creiem que amb la col•laboració dels avis podem fer-lo encara més.
Durant aquests 10 anys de vida del calendari hem comptat amb cares conegudes que ens han acompanyat: des de periodistes com la Mònica Terribas, el Manel Fuentes, Toni Bassas o Toni Soler fins a actors i actors com Mercè Sampietro, Toni Albà o Sergi López i esportistes com Messi, Gemma Mengual o Àlex Corretja, per citar-ne uns quants.