DSC_0191

Iniciem una nova feina i una nova trajectòria laboral amb la reconeguda empresa penedesenca del sector alimentari La Granja. La Fundació i La Granja han arribat a l’acord de posar en marxa un enclavament laboral a les seves instal·lacions.

La Granja compta amb més de 60 anys d’experiència i és un dels principals fabricants de producte dolços de la comarca. Magdalenes, croissants, galetes i molt més, tot de primera qualitat.

Així, doncs, des de Mas Albornà hem començat treballar en aquest nou enclavament laboral. Un oficial de la nostra fundació es troba actualment ja treballant a les instal·lacions que La Granja té a Vilafranca del Penedès. Durant una fase inicial,  aprendrà de primera mà totes les tasques necessàries dins l’empresa amb l’objectiu d’anar incorporant paulatinament els operaris que configuraran l’equip de treball de l’enclavament laboral.

La posada en marxa d’aquest nou enclavament confirma l’èxit i els bons resultats que aporta a les empreses aquesta fómula d’inserció, la qual permet, alhora, el compliment de la Llei de la Discapacitat. La Fundació Mas Albornà té actualment més de 50 persones treballant a diferents empreses i es posiciona com una de les organitzcions referents a Catalunya en la posada en marxa d’aquests equips de treball a les empreses.

L’aposta de les empreses per la nostra feina és la millor recompensa al nostre projecte social i obre més oportunitats d’inclusió laboral al nostre col·lectiu.