El director de cohesió social de Fundació “La Caixa” Francesc Ventura visita les instal·lacions de l’obrador de Mallart Artesans Xarcuters a la Llacuna. Una nova oportunitat de donar a conèixer la nostra iniciativa d’inserció i tot el projecte social que hi ha darrere de la marca d’embotits de Mas Albornà.

El responsable de Mallart, Enrique Hernández, el director de Mas Albornà, Joan Clotet i la directora de comunicació i projectes de la fundació, Cristina Barbacil han estat les persones encarregades de guiar la visita i mostrar les peculiaritats tècniques i humanes, que donen valor al nostre projecte d’inserció social i laboral.

Una iniciativa que després de 100 anys d’història s’adapta als nous temps mantenint la tradició, el bon gust i la qualitat de tots els seus productes.     

Des de Mas Albornà creiem que les col·laboracions i aliances amb organitzacions de proximitat i socials contribueixen a enriquir el territori i les persones que hi viuen, continuem creant sinergies per fer un Penedès millor per a tots i totes.