Vés al contingut

La responsable del nostre servei de voluntariat, Maite Fernandez, participa en les jornades ‘Redefinint el voluntariat social: Tendències i noves maneres de col·laboració’. Un esdeveniment amb l’objectiu reflexionar sobre la participació ciutadana en els diferents tipus de voluntariat. 

Durant les jornades, es van compartir iniciatives i bones pràctiques que ens ajuden a entendre cap a on va el voluntariat social i a adaptar-nos a aquesta nova realitat.  

La jornada, organitzada per la Comissió de l’Àmbit Social de la Confederació Catalana de Fundacions (CCF) amb la col·laboració de la Federació Catalana del Voluntariat Social i la Fundació CIC – Coneixement i Cultura, va ser tot un èxit. Ens va permetre enriquir-nos amb noves perspectives i reafirmar el nostre compromís amb el voluntariat, adaptant-nos als canvis i nous reptes que aquest presenta. 

Gràcies a la participació en aquest tipus d’esdeveniments, continuem treballant per fomentar una xarxa de voluntariat sòlida i adaptable, capaç de donar resposta a les necessitats de la nostra societat.